Planlæg dit besøg

Vi vil så gerne se dig i vores butik i Ærøskøbing og derfor har vi bikset en lille guide sammen med steder, hvor du/I kan overnatte, parkere og spise.

Spisesteder:

I Ærøskøbing har vi flere forskellige hyggelige og lækre spisesteder. Når du træder ud af færgen i havnen kan du næsten ikke undgå at passere Lendas Griller. Hos Lenda får du byens bedste burger, samtidig med at du selvfølgelig kan glæde resten af familien med alt en grillbar nu kan byde på.

Badehotel Harmonien finder du den hyggelige lille italiensk restaurant AmoreMare, som serverer pizzaer på en lækker, tynd og sprød bund. Så hvis du trænger til et italiensk pust på din tur til Ærøskøbing, så finder du det hos badehotellet.

Er du til en lækker frisk fiskesandwich eller fiskefrikadelle skal du et smut på Røgeriet. Her finder du alverdens fiskesandwichs, samt andre lækre fiskeanretninger. Hertil skal deres pommesfrites med deres lækre hjemmerørte remoulade prøves.

Hos Landbogaarden finder du hver uge en ny ugens ret og gerne de gode gamle danske retter. Her finder du også restaurantens ejere, som altid er klar på en sludder eller en sang.

Derudover findes der mange andre hyggelige caféer og restauranter i Ærøskøbing, som alle er en anbefalelsesværdige på hver deres måde.

 

Parkering:

Har du bilen med til Ærøskøbing kan det være rart at smide bilen og tulle rundt i eget tempo rundt i den hyggelige by.

Vi anbefaler at parkere bilen på Pilebækken 1A, hvor der findes en god stor parkeringsplads - og endda tæt på den ene af de to lokale Røde Kors butikker, som også er værd at stikke hovedet ind i.

Ud over Pilebækken, findes der også andre parkeringsmuligheder i Ærøskøbing. Det kan være smart lige at tjekke p-regler, samt parkeringsmulighederne hos Ærø kommune.

 

Overnatning:

Hvis du skal overnatte i Ærøskøbing er det en god idé at booke i god tid. Især i foråret og sommer-perioden er byen fyldt med turister. Ærøskøbing bliver kun mere og mere populær og hvert år besøger mange turister byen både i deres egne både, men også ved at tage Ærøfærgen.

For at gøre det nemmere for dig/jer, har vi gjort det nemt at tjekke nogle af de lokaler bosteder ud.

 

 

Ærøfærgen:

Hvis I skal sejle med færgen til Ærø sejler Ærøfærgen flere forskellige steder fra. Du finder alle afgange og tidspunkter på Ærøfærgernes hjemmeside.

 

Vi glæder os til at se jer i vores skønne by og guide jer til det perfekte kunstertilbehør.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Shop Videre

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Tilføj en rabatkode

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen